M.I.A

har varit lite frånvarade sistone men iallafall suckfesten var väl okej, kunde knappt gå tack vare mina klackskor, skolavslutningen var väl också okej. haha allt var "ok", jag grät aldrig, kände mig inte ens lite ledsen. på suckfesten hade jag en glittrig klänning och på skolavslutningen hade jag en vit klänning. tog inga bilder, var inte med på några heller, mest för jag hatar hur jag ser ut och hatar när folk ska titta när man ska ta bilder. 
 
idag såg jag "the great gatsby" på bio, den var sjukt bra och jävligt sorlig. och leo var så snygg <3

-

det jag hade planerat för suckfesten + skolavslutningen är sabbat. så just nu har jag inget att jag på mig. lml.

H.H

konserten var obeskrivlig! kan inte fatta att jag har sett håkan live!
jag älskar verkligen att thomas från bob hund kom fram på scenen & spelade en svensk version av going up the country med canned heat <3333 och fyrverkerierna i slutet <3333 asså åh allt var så vackert!
 
 länken till låten här!
 
 
innan konserten gick jag på stan och köpte ett par skor och shorts, och när vi stod i kön, gick jag iväg och köpte en tygväska med håkan på <333
(bilder från konserten ser ni i förra inlägget)

H.H


källa: instagram
 
 

NEW IN


sommarlov

har bara 3 normala skoldagar sen är det sommarlov, kan inte fatta att jag äntligen slipper ljungarumsskolan. det jag kommer sakna minst är lärarna, världens dåligaste lärare ever.
 

+ kommer ha världens sämta sommarlov pga att peace&love inte ska ha en festival i år. deras lineup var ju sjukt bra, har alltid velat se matt corby, jake bugg, iggy pop, depeche mode, håkan hellström, macklemore ASSÅ JAG HATAR ALLT JAG VILLE VERKLIGEN GÅ
 
fast ska se håkan om två dagar så är lite glad iaf.

förklaring

har tagit bort alla inlägg för jag insåg att ingen behöver bry sig om hur jag mår och att inte borde oroa sig helt enkelt.

ojdå

lol tagit bort alla inlägg